EXPOSICIÓ DELS MASOS DE CASTALLA

Desde la Asociación El Simarro damos la enhorabuena a todos los que han hecho posible esta exposición.Aquesta mostra és molt interessant perquè es podran vore fotografies del segle passat on viure en el camp era una forma de vida més dins de la societat. Malgrat això, hui en dia aquesta costum s’ha perdut per complet i els que encara viuen al camp són gent ja major o joves escasos. Per això, aquesta exposició intenta mostrar com era aquella forma de vida a tots els que no va poder conèixer-la, com és el cas de la meua generació.

A banda, el material fotogràfic mostrarà com eren aquells masos, i diem eren, perquè moltes d’aquestes cases estan endorracades en l’actualitat. Segurament ací no cal posar exemples perquè els que som de la zona sabem quins masos han desaparegut per complet. Ara tan sols queden les restes i vestigis d’una història passada. Una llàstima

Aquesta mostra ve acompanyada d’ unes activitats molt participatives i dedicades al poble en general. Segons el programa hi haurà una conferència a càrrec de Carlos Martín, professor de la U.A. on es parlarà del Mas i el paisatge. Per altra banda, tendrem dos taules rodones en les que participaran gent del poble: propietaris de masos, experts en el tema, maseros, tècnics, historiadors…i tractaran el passat, el present i el futur d’aquestos del masos.

Texto e imágenes extraídas de http://castallaenelrecord.es/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: